Explicatii buze
Nu toate femeile sunt norocoase sa se nasca cu buzele Angelinei Jolie. Puteti sa aveti ereditar buze subtiri, sa nu fiti multumite de volumul lor sau de forma acestora. De asemenea, pe masura ce imbatranim continutul de acid hialuronic din pielea noastra scade, acesta fiind esential pentru volum si elasticitate. Buzele devin subtiri iar in jurul lor apar linii fine verticale si riduri. In aceste cazuri injectarea cu acid hialuronic este solutia pentru dumneavoastra, pentru a restaura un aspect natural si tanar.

Buzele sunt un element central al fetei iar buzele pline sunt considerate un semn tinerete si un standard de feminitate si senzualitate. Pe langa cresterea volumului, fillerele definesc conturul buzelor si confera un aspect atragator, discret si natural.

Este o procedura nechirurgicala ce dureaza aproximativ 30 de minute, cu rezultate vizibile imediat si dureaza aproximativ 6 luni. Locul injectarii este ales cu grija pentru a realiza o mai buna reconturare si crestere in volum a buzelor. Inaintea procedurii se foloseste anestezic topic pentru a amorti tesuturile si pentru a minimiza disconfortul in timpul tratamentului.

Injectarea se poate face si in santurile nazo-labiale si in ridurile fine din jurul buzelor pentru a intensfica aspectul tineresc.

Augmentarea se face pentru a accentua frumusetea dumneavoastra naturala si nu pentru a crea un look artificial. O buza supradimensionata nu arata bine. Scopul în augmentarea buzelor este de a oferi o imbunatatire buzelor dumneavoastra, de a obtine un aspect natural si de a realiza forma, volumul, simetria si proportiile pe care nu le-ati avut pana acum.

buze inainte dupa